And then I get a scary thought, that he’s here means he’s never lost


Först vill jag säga att mina tankar lät som liknande: AAAH SKOLA I MORGON !!:@, men sedan läste jag paris blogg och hennes glada attityd fick mig att piggna upp lite. Tack för den!

Sedan vill jag tillägga att jag lyssnar på rihannas russian roulette och insåg nu vad den handlar om, har inte riktigt tänkt på det förrut. Men då insåg jag såklart hur bra den var och om ni inte lyssnat på den mer än som en random rnb låt så föreslår jag att ni gör det. Det var tydligen Ne-Yo som skrivit den om jag inte läste fel, läs den.

It's only love that I feel inside But I'll get by somehow

Gickr helps you to pimp your myspace


Skulle verkligen vilja gjort bilden större med det gick inte. Jag spelar till elvis love.

Are we all here standing naked taking guesses at the actual date and time ?


Tänkte dela med mig utav en av mina favorit dikter! Kul va? Jaaa. Leanne O'Sullivan är jätte duktig, jag skulle vilja läsa hennes bok, "wating for my clothes". Kanske beställer den snart. Hon har fått mycket beröm för att ha skrivit om tonåren och den här handlar om den period då man börjar växa ifrån sin mamma mer och mer, eller ja, så tolkar jag den.

Leanne O’Sullivan, 2004

The Cord.
I used to lie on the floor for hours after
school with the phone cradled between
my shoulder and my ear, a plate of cold
rice to my left, my school books to my right.
Twirling the cord between my fingers
I spoke to friends who recognized the
language of our realm. Throats and lungs
swollen, we talked into the heart of the night,
toying with the idea of hair dye and suicide,
about the boys who didn’t love us,
who we loved too much, the pang
of the nights. Each sentence was
new territory, like a door someone was
rushing into, the glass shattering
with delirium, with knowledge and fear.
My Mother never complained about the phone bill,
what it cost for her daughter to disappear
behind a door, watching the cord
stretching its muscle away from her.
Perhaps she thought it was the only way
she could reach me, sending me away
to speak in the underworld.
As long as I was speaking
she could put my ear to the tenuous earth
and allow me to listen, to decipher.
And these were the elements of my Mother,
the earthed wire, the burning cable,
as if she flowed into the room with
me to somehow say, Stay where I can reach you,
the dim room, the dark earth. Speak of this
and when you feel removed from it
I will pull the cord and take you
back towards me.

As I dream about movies they won't make of me when I'm dead


Nu blir det fredags mys som sagt. Den här veckan kändes verkligen nödvändig. Tyckte det var lite roligt, pappa svarade på en utav mina små notes som jag har en tendens att lämna lite här och var i hemmet. Han skulle svara "poetiskt". Så go. Annars sitter jag och lever mig in i bed of roses som om det vore den sista låten jag någonsin skulle få höra, lovely.

Just talk to me baby, til' we ain't strangers anymore


Denna kom mamma och Roger hem med idag. Han hade tydligen vunnit den genom att gissat hur mycket den väger. Det är så roligt! Vi kommer spy på den där kakan om några dar, tro mig.

It's okay to feel a little broken, everybody's broken somehow


Detta är ett litet medelande till min mormor. November-blomman har börjat blomma igen! ... I februari.

Nu mormor, förväntar jag mig att du blir lite avis och längtar efter oss en gnutta mer, för vi saknade dig lite extra mycket när vi upptäckte detta. Den som bara ska blomma i november, är det inte fint?

Everyone whants to know their not alone, sombody who feels the same somewhere


GREY'S DEN 3 MARS! LYCKORUS HERE I COME!

Will I go from rags to riches my fate is up to youOm 30-40 år kommer jag att vara den kända katt-tanten i mitt kvarter. Troligtvis någon stans i Storbrittanien, MÖJLIGTVIS här i Sverige. Mitt hus kommer att krylla med katter och jag kommer att ha uppnått min ultimala grund-lycka.

I'll pretend my heart's not on fire If you steal my true love's name


Det svåra är att förstå hur lätt det är.

Murmuring the dreams you won't recapture, though it will haunt the corners of your mind


Sen jag såg Da Vinci koden så har velat besöka Louvre museet i Pais. Kan ni tänka er att gå omkring där bland alla historiska målningar! Att titta på de verkliga originalen. Det är ett utav mina små, små mål jag har i livet. En utav de platser jag planerar att besöka.

Blev ni lika förvånade som jag när ni fick reda på att Mona-Lisa är så liten?

Oh yes I've got a lot of living to do, a lot of loving to do


Är det någon mer frusen lycka som också längtar till våren? Det är inte alls många veckor kvar till studenten nu. Den här tiden är svårt att hantera. Man(jag) vill bort härifrån samtidigt som jag vet att jag borde uppskatta den här sista tiden då jag bor hemma och går i skolan.

Det är ganska otroligt hur jag för bara ett år sedan inte kunde tänka mig att hantera världen på egen hand. Jag hade verkligen ingen lust att jobba och leva helt under mitt eget ansvar. Men nu längtar jag så mycket att jag spricker. Jag känner mig så lyckligt lottad att känslan fick en sådan time-ing.

I just might turn into smoke but I feel fineVad jag skrattade när jag såg den här! Dom är så goa!!!

Is all my dreaming at an end? Or do you still wait for me, dream giver - Pocahontas


Ta en dag till att bara tänka på vad du är bortskämd med. Att klaga kan faktist kännas ganska nödvändigt ibland, men det går så lätt till överdrift. Tänk hur mycket det finns att klaga på, och så tänker du att det finns precis lika mycket att vara tacksam för.

Tre klagomål kräver sex saker att vara tacksam för.
3 klagomål:
- Det borde inte vara ett måste att ha G i matte-A kursen när man går estet! Jag måste läsa upp hela kursen för att jag fick IG i ettan, annars blir det inga godkända gymnasiebetyg. AJ!
- När ska det sluta snöa? Nu får det vara nog med det...
- Jag vill ha långt hår, så hår - väx fortare!
6 saker att vara tacksam för:
- Att jag ens har chansen att läsa upp matte-A tycker jag är helt otroligt. Den tråkigaste kursen i världen får jag läsa upp på några månader medans restan av min klass läste den på ett år. + att lärarna är väldigt stöttande och snälla.
- Jag har ett underbrt jobb som väntar på mig efter studenten. Det är jag otroligt tacksam över. Jag slipper "vad ska jag göra efter skolan"- pressen.
- Jag har två bra böcker som jag kan läsa när jag har tråkigt. Det känns bra.
- Alla mina vänner mår bra så vitt jag vet och min familj har inga stora problem, så min vardag är kärleksfull och glad.
- Jag har tid och energi nog att hjälpa pappa med att gå ut med hunden på lucherna och plugga det som jag behöver.
- Jag är så glad över att jag här om dagen råkade spela elvis på spotify och upptäckte att han har så många bra låtar som jag ännu inte tjatat ut!

Blue moon, you saw me standing alone, without a dream in my heart, without a love of my own - Elvis Presley


Jag läser två väldigt bra böcker just nu som jag snart ska tipsa om. Någonting utav det härligaste i livet är när man läser en bra bok! Jag är totalt förlorad i ord.

Lately I've been staring in the mirror very slowly picking me apart - Mr. WonderTom chambers gör en "cover" på Fred Asatirs scen från "a damsel in distress". Jag vill också flyga på fötterna som han, som dom. Det är så roligt med tap dance. Jag ska lära mig detta och bli så duktig att om några år så ser ni mig på TV, uppträder under namnet - Happy Feet.


And honey when you walk my way it makes me wanna say oh - Brandon Flowers


Det tragiska med människan är att vi är så förutsägbara. Ingen är egentligen så unik som den tror eller önskar sig vara. Men det finaste med människan är alla överraskningar. Hur vi mot alla odds utvecklas och överlever. Hur vi ständigt lär oss nya saker och tvingas växa. Det var tanken jag vaknade med idag, undrar vart jag var inatt?

I live one more day and I make it trough the rain - Mariah Carey


Dags att drömma mig bort och glömma verkligheten för en stund. Godnatt.

I keep on falling in and out of love with you - Alicia Keys


Mon dieu. Minns ni? Jag kommer ihåg hur jag älskade deras skor. Och alla kort man samlade på. När man tittar tillbaka nu är det helt ofattbart hur överdrivet allting var. Peace!

No one was ever ment to be alone - Gavin Degraw


Jag tycker det är helt otroligt att det här ishotellet finns i Sverige. Det verkar vara så otroligt vackert, men jag kan inte tänka mig att det är så bekvämt att sova i sängarna. Det skulle vara en rolig upplevelse, att ha övernattat där någon gång. Dem har så konstnärligt fina rum, här kan du se fler bilder.

I wanna change my clothes my hair my face. You can't start a fire without a spark - Bruce Springsteen


Jag vill faktiskt inte bli ännu en modebloggare eller så, det är bara så roligt med alla fina inlägg. Och det kan vara så kul att köpa nya kläder ibland, även om jag tycker det är lite krävande att gå på stan och prova massa kläder. Jag hittade en svart kavaj på second hand och blev iaf väldigt glad. Jag tänkte ha den till sommaren. Känner att jag inte vill ha så väldigt pösiga, plumsiga, gosiga kläder när jag ska åker som aupair. En liten del av mig tror att man känner sig lite som man klär sig, så om man vill ändra på hur man mår är det inte så dumt att göra en makeover.

I can't believe It's true, that there are rooms left in both of our shoes - Death cab for cutie

Jag såg den här filmen för någon dag sen och jag föll för den! Den var så rolig och sorglig, hur har jag missat den? En random film som råkar ha det där lite extra. Och mitt i den mest spännande delen kom min favvo låt - soul meets body DCFC. Den gjorde mig så glad, fick mig att längta lite. LOVE.

And i'm thinking of what sarah said, that love is watching someone die, so who's gonna watch you die ? - Death cab for cutie


Morgon-fotade med min fina lillasyster. Är det någon som sitter och lyssnar på en låt den bara känner att den älskar och vill dela med sig av den underbara låten, gör det! Jag skulle behöva lite ny musik. Jag skulle behöva mycket ny musik.

You see the look that's on my face, You might think im out of place. Im not lost, just undiscovered - James Morrison


"jag var en psykisk marionett som hängde i trådar av teorier. När teorierna inte stämde och jag inte hittade nya att hänga i, kunde jag inte röra mig mentalt."

Den här boken rekomenderar jag så starkt! Jag vart så tagen utav den. Den ökade verkligen min förståelse-horisont!

I find myself asking who'd do this to love? And the white shouldered mountains they pointed above - Emiliana Torrini


Fotade fina Örebro idag. Glöm inte bort att uppskatta den stad du bor i. Det är så otroligt lätt att drömma sig bort och förminska värdet på vad som befinner sig i ditt nu. Det finns någonting vackert i varje stad så som i varje människa.

Freedom is mine, you know how I feel - Michael Bublé


"Människan har använt hundratals år till att lära sig stå upp rätt för att sedan sitta 40 timmar i veckan i en kontors stol. Någonting evolutionen inte riktigt räknade med."

Fick mig att fundera på hur många mer överraskningar vi ger evolutionen, som måste avsky överraskningar.


All by my self - Mariah Carey


Bridget Jones, är kortfattat lite utav en förebild. För oss lite konstiga, halvt missuppfattade, väldigtväldigt söta och roliga personligheter. Jag älskar hennes klumpiga självbild och livfulla humor! Hon visar ... världen hur vackert och roligt det är att vara mänsklig. Har jag hyllat henne nog? Jag kan inte avsluta detta inlägg utan att nämna min förälskelse till hennes goa pyjamas! Den är underbar och jag måste ha en liknande.

Tell me more, please show me. Something's familiar about these strangers like me - Phil Collins

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så goa!


Take a look at the law man beating up the wrong guy - David Bowie


Den här bilden togs i Januari, men det är fortfarande lika mycket snö i Örebro. Om inte mer! Jag tycker det är så fint. Vem gör inte det? Det är inte alls svårt att älska vintern, för mig i alla fall. Den får mig att uppskatta sommaren som sommaren får mig att uppskatta vinten.

Everyone of us was made to suffer, everyone of us was made to weep - Annie Lennox


Myser med Amanda i deras otroligt fina hus! Allt är byggt i trä och det finns så mycket att gå och titta på. Som ett litet mini museum. Gammal musik i bakrunden och tända ljus. Det finns så många fina platser att besöka, jag tycker det är viktigt att uppskatta allting som är så fint. Allt som man får se!

The sound of white - Missy Higgins


Idag har jag suttit och googlat på Moskvas tunnerlbanor. Dom började byggas på 1930-talet och råkar vara otroligt vackra. Deras existens är definitivt värd att vara medveten om. Jag drömmer om att stå där en dag och beundra de små, avgörande detaljer byggnadera visar upp. Vilken underbar ide, att göra världens finaste tunnelbanor. Jag har aldrig tyckt om att vara där, vid tunnelbanor. Just för att dom brukar vanligtvis ge en så kall utstrålning. Men världen har mycket att bjuda på!

RSS 2.0