Oh, it moves me without a touch, people say that I think too muchTjockare tights, mjukisbyxor, tre strumpor under mina fluffida tofflor, tajt kortärmad, stickad långärmad, tjock överdragströja och här sitter jag och fryser under mitt täcke. Drömmer om snickers och en julkalender med choklad. Läser mig vis.

If you still care don't ever let me know
Min vän pratade om den här låten som jag nu lyssnat på om och om igen. Läst texten några gånger och jag kan inte sluta rynka på pannan... Han säger allting så bra, men vad han säger är inte bra alls. För alla som ger sig in i förhållanden med underbara människor som är tillräckligt förstörda för att man ska kunna tycka synd om dom och önska mest av allt i hela världen att man kunde lära sig att lyfta upp honom/henne. Alla som sakta drar sig själva åt sidan för att ge mer plats för alla fruktansvärda brister i den andra, vackra. Jag skulle kunna skriva en uppsats om den. Han får allt det som är så fult sagt att låta så vackert.

Angels lie to keep controlJag blev kär i vad Ava, 3 år, kladdade ihop till mig. Blommor, och hon har börjat skriva sin första bokstav. Så fråga jag "Do you know what that is?" och pekade på A-na. "Names" säger hon. Så go.

Silent night, holy nightSilent disco night, alltid kul. Min förälskelse växer varje gång jag går dit. Det är så roligt!! Det är någonting jag verkligen kommer att sakna tror jag, silent night holy night!

Sometimes you have to lose yourself in love to keep balance in lifeGrey Gardens. Får mig att tänka på hur många olika liv det finns.

You will never be my, you will never be my fool, will never be my fool.
Ellen får mig alltid att skratta. ALLTID!

Harry Potter and the deadly marsmallows-Did you like it?
-I'd Marry the redhead.

You are my sunshine, my little sunshine. You make me happy when skies are grey.Det här är utsikten jag vaknade upp till idag SNÖ. Det lilla gosiga. Skulle möjligtvis kunna klassas som frost... Det här är chrisps som jag försökt ersätta svenska sour cream and onion med. Går inte så bra, smakar inte alls likadant! Men dom duger endå tänker jag.

Even when you see me frown, my heart won't let me down, because I know there's better things to comeHoppas alla har haft en mysig första advent söndag! Här firas det tydligen inte, men hoppas många ljus har tänts idag. Själv köpte jag lite fler julklappar som kommer göra det riktigt svårt för mig att få med all packning hem. Jag har redan givit bort hälften av mina kläder till välgörenhet för att jag måste få plats med allt det viktiga!! Puss på er.

I'm alright don't I seem to be? Aren't I'm swinging by the stars, don't I wear them on my sleve?Bränt mig som slav i 8 timmar. Men var det inte så att MAN inte ska klaga? Well, här är jag och mina älskade klagomål: GUD TA MIG HEM, eller söv ner mig så jag glömt bort livet helt när jag vaknar, låt dom posetiva tankarna svika lite. Låt som svida lite.

Relax ... you deserve meDom har julpyntat på O'conners! Det värmde att gå in där och lyssna på några jullåtar, för att sedan på vägen hem förbanna de vackra snöflingorna... Jag har bara ca 3 veckor kvar här i mitt Irland. Det börjar kännas nu. Efter stormen kommer solen och efter solen kommer stormen.

Hold my hand harder, ease my mindOm mindre än en månad åker jag ifrån mina bebisar! Vad jag kommer sakna dom.

Up there, as if it was somewhere to climb.Eat, pray, love.

Jag älskar så mycket som sägs i den här filmen. Hörde jag någon stans att den fanns som en bok baserad på en verklig historia? Anyway, jag älskar halva den här filmen. Ska se resten när jag har tid!

- We'll be miserable together, but happy not to be apart.
Hur dom rätta orden kan få förhållanden att stå ut, som borde ta slut. Seperationer är någonting vi inte vill hantera för att det är att bearbeta en förlust, mer eller mindre. Så vi håller fast tills det blir dubbelt så jobbigt att stanna kvar som det vore att splittras. Människor kommer och går, tragiskt nog, lyckligtvis.

If they ask you to stand still, you should dance. If they ask you to burn the flag, wave it. If they ask you to murder, re-create."Let it be. Silly song, really. You let it be, it returns. There's the truth. You let it be, it drags you to the ground. You let it be, it crawls up your walls."

Let the great world spin är en utav böckerna jag läser för tillfället. Jag älskar den. Han får mig att tänka på betydelsen av små ord, hur stor skillnad de kan göra. Hur många aha upplevelser kan man ha under en livstid egentligen? I'll get back to you on that.


Say you'll stay, say you wont. Say you love me, say you dont. I can make my own mistakes. Learn to let it bend before it breaksVi besökte cliffs of moher några månader sen. Så väldigt fint. Vi diskuterade hur många sekunder det skulle ta att falla från de högsta klipporna. Om man skulle falla tillräckligt länge för att hinna ångra att man hoppa.

N she knows she's more than just a little misunderstoodHej mitt vinterland, nu är jag här.

Notes:

Jag minns hennes första kärlek. Den nästan ramar in hennes mänsklighet för han gjorde henne så sårbar. Ett under att han lyckades med just det hjärta. Hon föll inte alls direkt, men han var såld. Hon hade aldrig trott på kärlek vid första ögonkastet. Kanske man kan bli förälskad så, men kärleken växer fram som cancer i varje liten kroppsdel. Bildas runt kring hjärtat, gör hjärtslagen svaga, nervösa, sprider sig till lungorna så vi tappar andetagen. Tillslut känner vi hur hela kroppen bedövas av varje kyss, från läpparna till knävecken. Som ett rus av sockerdricka som skrämmer livet ut vartenda tvivel. Man måste dö några gången innan man kan börja leva, eller hur var det nu?


Lets hope it's a good one without any fearNågra roliga kvällar i Irland!

Idag slog jag in julklappar och drack kolsyrad juice med fruktkött.

Tell me death, how does it feel to live forever?HEJ BORTGLÖMDA BLOGG! Jag fick ett plötsligt sug på att börja blogga igen. Utan aning om vart mina dagar är påväg att leda mig. Från att ha lämnat tråkiga sverige, försökt känna mig hemma under en alkoholist, blivit kär och heartbroken i ett under från världen av droger, funnit vännen för livet, upptäckt att hemlängtan faktiskt existerar i min lilla kropp också! Så finner jag mig här, i längtan tillbaka till ruta ett. Bloggsugen igen.

RSS 2.0